VEILIG BETALEN


SHOEIDEA gebruikt alleen betaalsystemen die voor wat betreft internettechnologie het meest actueel zijn. U winkelt bij ons in een veilige omgeving.

Beschermde betaalpagina's
Zoals de meeste betrouwbare online winkels, maakt SHOEIDEA gebruik van de SSL-technologie (Secure Socket Layer) waarmee persoonlijke informatie versleuteld (encrypted) wordt tijdens het verzenden daarvan over het internet. SSL is een industrie-standaard die wordt ondersteund door de meeste populaire web-browsers.

Wat is SSL?
Het is vanzelfsprekend dat wij SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.

Veilig met iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online-aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankiert kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u uzelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die werken met iDEAL zijn: ABN-AMRO bank, ASN Bank, Friesland bank, ING, Rabobank, Regio bank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot bankiers.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst uw bestelling in uw winkelmandje en kiest vervolgens iDEAL als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw vertrouwde internet-betaalomgeving, waar uw betaling klaarstaat en u de ontbrekende gegevens invult. Het bedrag wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven en SHOEIDEA ontvangt een bevestiging dat uw bestelling betaald is. Vervolgens ontvangt u een e-mail bericht met de bevestiging van uw bestelling.

Voor meer specifieke vragen over iDEAL kunt u contact opnemen met uw eigen bank, of ga naar http://www.ideal.nl